Minister: Den sag skulle ikke have været anket!

”Som sagen er beskrevet, kan jeg godt forstå dem, der spørger, om den sag overhovedet skulle være gået til Højesteret.” Sådan siger skatteminister Karsten Lauritzen med henvisning til Peer Kølendorf-sagen. Ministeren meldte dette ud mandag eftermiddag til journalisten Jesper Høberg på Finans.dk.

Skatteminister Karsten Lauritzen tilføjer bl.a.: ”Jeg forventer selvfølgelig, at en sådan afgørelse giver anledning til at se indad – både hos Kammeradvokaten og SKAT.”

Ministeren vil ifølge Finans.dk stække SKATs muligheder for at føre erstatningssager mod direktører og bestyrelsesmedlemmer ved domstolene – de såkaldte ledelsesansvarssager. Beslutningen er en direkte følge af Peer Kølendorf-sagens udfald, hvor SKAT og Kammeradvokaten tabte først i Østre Landsret, siden i Højesteret.

”Dermed må man sige, at det var en fejl at anke den.”

Skatteministeren siger til Finans.dk, at han allerede samme dag, dommen faldt, bad ministeriet finde ud af, hvad der var op og ned i sagen.  Og nu melder ministeren så ud, at der skal strammes op på SKATs muligheder for at anke i de sager, der føres. Han vil drøfte emnet med Folketingets partier, skriver Finans.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *